Båtvagnar och Båttrailer

Wasa Yachts har valt att säja TK-Trailers Båtvagnar och Båttrailers då vi anser att dom håller en väldigt hög kvalitets nivå!

Det finns två viktiga faktorer vad gäller en båttrailer,

Den första är att den skall bära båten på ett säkert sätt. Stolpar, rullar och hjul skall vara anpassade så att skrovformen följs och ingen felaktig punktbelastning skadar påverkar skrovet. TK-Trailers vagnar är konstruerade så att du har maximala inställningsvarianter för att skydda din båt. Våra hjul är dessutom i massivgummi och de nya plastrullarna av ett material som gör att de tål belastning utan att bli spåriga.

Det andra är att din trailer skall rulla säkert på vägen. Vagnen skall vara konstruerad och byggd som gör att den följer din bil utan att kränga och vingla. TK Trailers vagnar är helsvetsade i sin chassikonstruktion vilket gör att alla vagnar, från den minsta till den största, är så stabila som en trailer någonsin kan bli.

Vi får ofta höra av våra kunder att ”den går som en dröm efter bilen”.
Vi vet vilken vagn du kommer att välja.

Wasa Yachts säljer hela TK-Trailers sortiment av båtvagnar och båttrailers, det vi inte har i lager kan vi ta hem på beställning!

Välkommen med din förfrågan!

Offertförfrågan

4 + 4 = ?

Finansiering

Vi kan även erbjuda finanisering tillsammans med