Fullservicevarvet

Wasa Yachts är ett båtvarv i Södertälje etablerat i början av 1900-talet. Sedan 70-talet har vi producerat de välseglande och snabba Wasa-båtarna framgångsrikt. Produktionen har flyttat till Kina och varvet är numera ett fullservicevarv som utför alla slags arbeten i framförallt fritidsbåtar.

Vinterförvaring

Vi vinterförvarar drygt 100 båtar. Vi har flytta till nya och större lokaler i Södertälje med plats för betydligt fler båtar. Unde 2017 etableras inomhus förvaring i både varma och kalla hallar. I samband med flytten till vårt nya båtvarv kommer vi utöka vår lyftkapacitet och möjligheten att ta emot mycket större båtar än vad vi kan i dag. Är detta intressant för dig är du välkommen att boka en plats.

Wasa Yachts levererar den allra högsta kvalitén till kunderna.

Några exempel på tjänster vi utför:

Motorbyten

Wasa Yachts är auktoriserad Yanmar återförsäljare / verkstad och vi installerar motorer i både segel och motorbåtar. Vi kan även installera Volvo Penta och Mercruiser.

Teakdäck & Snickeri

Vi har lång erfarenhet av att lägga teakdäck med hög kvalité. Även snickeri arbeten i ädelträ, allt från hela renovering av träbåtar till en tv-möbel eller bord.

Vinterförvaring

Vi kan i dagsläget erbjuda vinterförvaring för båtar upp till 10 Ton utomhus och inomhus. Inom något år så kommer vi utöka lyft kapaciteten.

Försäkringsskador

Vi är specialister på försäkringsskador, laminering och plastskador. Vi klarar båte stora och små skador.

Lackering

Som ett av få båtvarv på ostkusten så utför vi lackering av båtar. Vi utför arbetet med International Perfection.

Renoveringar

Vi utför renoveringar av inrednignar och skrov både på plast och trä båtar. Titta gärna på våra tidigare renoveringar.